Русский English Deutsch Le français Español Lingua italiana Suomi Svenska 中
Sök
/ MICE - meetings, incentives, conferences, exhibitions
MICE - meetings, incentives, conferences, exhibitions

MICE (affärs) turism är en perfekt tillfälle för att förena nöje med nytta. MICE turism ger unika möjligheter för affärsutveckling, eftersom det innebär att man kan träffa och sällskapa med välbekanta partners i informell miljö och möta potentiella investerare, kunder och leverantörer, dela med sig ny information och lära känna nya uppfinningar.  

MICE turismindustrin i Novgorod regionen utvecklas aktivt. Möten, konferenser, incentiv resor och evenemang,olikaaffärsverksamheter kan man genomföra bekvämt och till bra priser i VelikijNovgorod, Valdaj, StarajaRussa, Borovitji och på många andra rekreationscentrar i regionen. Detta underlättas efterson det finns moderna konferenslokaler, företag som kanhjälpa organisera möten, konferenser, utställningar, incentiv program tillfina priser och på utsökta platser.

I Valdajblir det enkelt att kombineraaffärsmöte med aktiv fritid, man kan besöka nationalparken "Valdaj" eller heliga platser på Iver Kloster.

StarajaRussa erbjuder olika behandlingar och avkopplings möjligheter på det berömda turistortet med kurativt mineralvatten.  

I Borovitji finns det populär rafting vidMstinskijforsen och "Olympus" som är den enda vattenparken i regionen.

”Krasnajaizba” turistbyrå ger informationsstöd och erbjuder MICE tjänster till företag som vill hålla affärs och incentiv aktiviteter i Velikij Novgorod och Novgorod regionen, det vill säga hjälper att välja rätt plats och besöka den, ger fullständig information om tekniska kapaciteten av ett valt konferens rum eller hotell och naturligtvis sport aktiviteter och kultur underhållning.  Dessutom erbjuder ”Krasnajaizba” våra partner informationsstöd och marknadsföringsmaterial om Velikij Novgorods turistpotential. 

↑ Наверх