Русский English Deutsch Le français Español Lingua italiana Suomi Svenska 中
Sök
/ Velikij Novgorods Affärsliv
Velikij Novgorods Affärsliv

MICE (affärs) turism är en perfekt tillfälle att kombinera nöje med nytta. MICE turism ger unika möjligheter för affärsutveckling, eftersom det innebär att man kan träffa och sällskapa med välbekanta partners i informell miljö och möta potentiella investerare, kunder och leverantörer, dela med sig ny information och lära känna nya uppfinningar.  

Velikij Novgorod är ett affärshjärta av Novgorod regionen och en perfekt plats att bedriva företagsevenemang.

Det finns utmärkta möjligheter att bedriva affärs turer i Velikij Novgorod så som utvecklad turism infrastruktur, bekväma hotell och turist centrar som är utrustade för olika konferenser, presentationer och seminarier med allt det nödvändiga, välutbildade specialister, fina priser och utsökta platser. Man kan komplettera affärsverksamhetsprogram med att besöka tiotals museer, forna tempel, teater, novgorodska konstnärers studios, åka båt eller segla, rida häst eller cykla runt staden, åka eller köra snöskotrar och delta i studiecirklar – allt det här kan utan tvivel vara höjdpunkter i en resa till Rysslands vagga Velikij Novgorod. 

”Krasnaja izba” turistbyrå ger informationsstöd och MICE tjänster till företag som vill hålla affärs och Incentive aktiviteter i Velikij Novgorod och Novgorod regionen, det vill säga hjälper till att välja rätt plats och besöka den, ger fullständig information om tekniska kapaciteten av valde konferens rum eller hotell och naturligtvis sport aktiviteter och kultur underhållning.  Dessutom ger ”Krasnaja izba” medarbetare informationsstöd och marknadsföringsmaterial om Velikij Novgorods turistpotential till våra partners.  

↑ Наверх