Русский English Deutsch Le français Español Lingua italiana Suomi Svenska 中
Sök
/ Velikij Novgorod – Hotell
Velikij Novgorod – Hotell
Filter

I avsnittet ”Velikij Novgorod – Hotell” finns det beskrivningar av hotell, mini-hotell, gästhem i Velikij Novgorod samt priser. 

På vår webbsida kan du boka hotell, köpa tåg- och flygbiljetter eller boka en paketresa till Velikij Novgorod, Valadaj, Staraja Russa!    

Observera! Enligt Ryska Federationens Regerings Förordning №713 kan man checka in på ett hotell bara om:

Varje dag besöker många gäster Velikij Novgorod. Vissa kommer hit på grund av affärsresor, vissa kommer hit för att vila och se talrika sevärdheter som finns i denna forna ryska stad.

Människor gillar olika saker och har olika smakar, olika inkomster. I vår stad finns det så många olika hotell att varje gäst kan hitta ett boende som passar en bäst.

Varje gäst kan njuta av service och känna sig väntad och välkommen.

På sidorna i vår katalog kan man hitta klassiker av Novgorods hotellindustri. Till exempel, hotellena ”Volkhov”, ”Inturist” och ”Sadko”. Dessa ställen är avsedda båda för affärsresor och för familjeresor.

Center ”Rodnitjok” erbjuder service för personer med funktionsnedsättningar.

Hotell ”Ekonom” erbjuder sina gäster lägenheter i staden till låga priser.

Fritidsgård ”Limousine” erbjuder prisvärda och bekväma rum samt välkomnar till sin bastu, restaurang och bowling.

Om du tittar igenom vår detaljerade katalog blir du övertygad att man kan hitta boende i Velikij Novgorod till olika priser och med olika bekvämligheter. Det är säkert att varje person ska hitta ett bra ställe för att stanna i vår stad.

Hjälp med visering, utfärdning av turistinbjudan
På denna sida kan man få en turistinbjudan som behövs för att fixa ett ryskt visum.
"Intourist", hotell
«Intourist» hotell beläget i det historiska, kulturella och affärscentrum av Velikij Novgorod, nära den regionala dramatiska teatern. I gångavstånd från hotellet ligger det Novgorod Kreml, Sofia katedralen,monument «Rysslands stat tusenårsdag», regionala och kommunala administrationer.
Inturist Lägenheter
Exakt i Velikij Novgorods hjärta! Komfort och stil som är förenad med moderna teknologier gör Inturist Lägenheter till den bästa platsen för rekreation.
"Park Inn by Radisson Velikij Novgorod", hotell
Park Inn Velikij Novgorod, tidigare kallat för hotell «Beresta Palace» har alltid varit den bästa och största hotellet i staden. Beläget bredvid en park på stranden av Volchov floden, 3,5 km från den historiska stadskärnan av Velikij Novgorod.
"Rodnitjek", center
I över 8 år har Center «Rodnitjek» erbjudit hotelltjänster för besökare från olika delar av landet samt en unik möjlighet till ett billigt och bekvämt boende för personer med funktionshinder.
"Ekonom", lägenhetshotell
Du behöver inte vänja sig vid ett hotell dukan stanna i en mysig och bekväm lägenhet tillsammans med din familj eller vänner och äta hemmalagad mat.
Vandrarhem Jaroslav
"Amaks Rossija", hotell
”Ganzejskij Dvor” (Hansagården), vandrarhem
"Sadko", hotell
Beläget i den historiska delen av staden, nära till allmänheten, affärs och kulturscentrum, nära det historiska och arkitektoniska centrumet– Jaroslavs Gård, en 15-minuters promenad från Novgorod Kreml, en 15-minuters bilresa från buss-och järnvägsstationer. den internationella motorvägen Moskva – Helsingforsligger i närheten.
”Antonovo”, gästhus
"Akron", hotell
”Aljans”, gästhus
”Berloga”, lägenhetshotell
BM-Hostel
"Valeria" minihotell
"Volchov", hotell
"Dilizhans", fritidsgård
”Kruiz”, vandrarhem
Hotell i Pankovka
Hotell ”Polist” (Staraja Russa)
"Rosa Vetrov", hotell
”Staraja Russa”, kurort och konvalescenthem
"Akron", sanatorium
"Tri Kota", välkommen till det nya gästhemmet
"Jurjevskoe Podvorje", turistkomplex
↑ Наверх