Русский English Deutsch Le français Español Lingua italiana Suomi Svenska 中
Sök
/ Velikij Novgorods Aktiviteter
Velikij Novgorods Aktiviteter

Sedan urminnes tider var Novgorod folk känd för sin gästfrihet, duglighet och frihetsälskande karaktär. Sådan är också gamla Novgorod marks karaktär. Omgivna av majestätiska tempel och kloster sträcker sig breda sjön, vandrar oförutsägbara floder och vattendrag, ligger orörda skogar och den klara himmeln sträcker sig över dessa naturens rikedomar.

Novgorod marken väntar på sina hjältar som är redo att klättra upp, strömma på vilda floder i båtar och kajaker, övervinna gupp i jeepar och terrängbilar, ta cykelresor eller helt enkelt vandringar, sväva flyktigt i himmel med flyg, fallskärm, eller luftballong, med andra ord på alla de som föredrar en aktiv semester.

Är du redo? Då är du välkommen till Rysslands vagga för att få nya upplevelser!

Uthyrning av cyklar
Att åka cykel tillåter njuta av de flesta sevärdheterna i Velikij Novgorod under en relativt kort tid och det kostar inte stora pengar.
Idrottskomplex ”Manesj”
Idrotts- och hälsokomplexets lokaler finns i en historisk byggnad. Här kan man hitta maskiner, gymping, gymnastik, cirklar för unga idrottsmän.
Skridskobanor i Velikij Novgorod
Två skridskobanor är öppna i Velikij Novgorod året runt. På vinter är det ytterligare 3 banor som väntar på gaster.
Jeep-turer i Velikij Novgorod
Jeeping är en extremsport och en extrem typ av nöje. Man åker bil och utforskar turistrutter som ligger utanför staden och långt från vägar.
Bowling ”Limousin”
Flygningar
Floden Country Club "Volchov bro"
Uthyrning av snötub
Här kan man hyra en snötub för att åka dem från snöiga sluttningar, för att ha det roligt tillsammans med vänner och barn!  På sommar går det att använda de i vatten.
↑ Наверх